Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Carpaccio z łososia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rukola garść
pieczarki 3
cytryna
sól
pieprz czerwony
łosoś 200 plasterki surowe

Przepis i sposób przygotowania na: Carpaccio z łososia

Plastry łososia ułożyć na półmisku. Posolić i posypać ziarnkami pieprzu. Polać sokiem z cytryny i nitką oliwy. Odstawić na chwilę do lodówki a przed podaniem przykryć łososia listkami rucoli i cienko pokrojonymi pieczarkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 19.07.2011 00:23
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak