Sposób przygotowania

Cukier ucieramy z margaryna Kasią. Dodjamy proszek wymieszany z mąką, jajka, mleko i na wolnych obrtotach ucieramy mikserem ciasto. Taką masę przelewamy na tartownicę wysmarowaną margaryną i posypaną bułka tartą. Układamy wiśnie. Pieczemy ok 50-60 min w 170 stopniach.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo lubię takie szybkie ciasta z sezonowymi owocami
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    szybko i w dodatku zmacznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Jak z wiśniami to musi być pyszny!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    pysznie i szybko!
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam, szybki i smaczny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !