Sposób przygotowania

Awokado obieram i wyjmuję pestkę, skrapiam sokiem z cytryny i rozgniatam widelcem. Dodaję twarożek kanapkowy, przeciśnięty przez praskę czosnek, drobniutko pokrojoną cebulę. Doprawiam do smaku solą morską i świeżo mielonym pieprzem, dokładnie mieszam.

Kromki bagietki opiekam w tosterze lub piekarniku.

Na opieczonych kromkach rozsmarowuję pastę z awokado, układam plasterki pomidorków koktajlowych i posypuję posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    fajna pasta, tez lubie awokado
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    fajna pasta, tez lubie awokado
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    wypróbuję taką pastę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Jeszcze takiej nie jadłam, muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smakowicie wyglądają :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nigdy nie jadłam ale wygląda zachęcająco
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też nie jadłam.....:(
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    chętnie bym spróbowała :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    przesmacznie wyglądają:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne kanapeczki
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetyczne śniadanko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !