Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka umyć osuszyć na papierowym ręczniku(podzielić na kilka porcji) i delikatnie
rozbić tłuczkiem. Kaszę gryczaną ugotować wg przepisu na opakowaniu.
Marchew,pietruszkę cebulę zetrzeć na tarce o dużych oczkach dodać
majeranek,bazylię sól,pieprz i udusić na margarynie. Pod koniec duszenia
dodać kaszę. Zimny farsz rozsmarować na piersi z kurczaka, zwinąć w
roladki spiąć wykałaczkami. Obtoczyć w jajku, bułce tartej, usmażyć
z obu stron na gorącej margarynie.

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    moze być smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !