Sposób przygotowania

z pomarańczy wycisnąć sok i wymieszać z posiekanym koperkiem,rybę oczyścić umyć i polać sokiem pomarańczowo-koperkowym po czym odstawić na ok.godzinę w chłodne miejsce,po tym czasie rybę wyjąć z marynaty osuszyć oprószyć solą i pieprzem cytrynowym świeżo zmielonym oraz tymiankiem skropić oliwą ułożyć na tacce do grillowania lub folii aluminiowej i upiec na rozgrzanym grillu ok.10-15min.z każdej strony,podawać rybę z grillowanymi warzywami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ciekawy przepis nigdy nie próbowałam ryby doprawionej sokiem pomarańczowym
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    muszę spróbować z pomarańczą

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !