Sposób przygotowania

Kaszę gryczaną ugotować,gotować około 13 minut,tak by kasza się nie rozgotowała.Kaszę ostudzić.Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Kukurydzę z puszki odsączyć z zalewy.Pozostałe składniki pokroić w kostkę i wymieszać razem z jogurtem naturalnym i ulubionym smakiem musztardy.Przyprawić solą i pieprzem do smaku i dokładnie wymieszać.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Z kaszą gryczaną jeszcze nie jadłam! Brzmi smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !