Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać. Zwinąć w wałek i pokroić na małe porcje i formować kulki wielkości orzecha włoskiego. Układać na blasze wyłożonej pergaminem i nieznacznie spłaszczyć. Piecz 8 - 10 minut, w 180 st C, wyjąc z piekarnika, ostudzić. Czekoladę i masło rozpuścić w kąpieli wodnej, dodać śmietanę, wymieszać. Smarować polewą wystudzone ciastka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super pomysł! Mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    przepyszne ciasteczka i super pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetne ciastka,warto wypróbować.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Zapowiada się bardzo ostro i smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetne, bardzo lubię cynamonowe słodkości :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ciekawe połączenie. nie wątpię, że ciasto jest wyborne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    fajne ciacha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszniutkie te ciacha , takich nie jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !