Sposób przygotowania

Dzień przed smażeniem posypuję mięso przyprawą i zalewam olejem, wkrajam również cebulę. Zamykam w pojemniku i zostawiam na noc w lodówce. Następnego dnia smażę mięso na oleju w którym się marynowało. Nie przykrywam patelni. Pod koniec zalewam wodą, troszkę pogotuję i zaciągam sos wodą z mąką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    czuję zapach pieczonego kurczaka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    swietne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !