Sposób przygotowania

Pieczemy biszkopt wg przepisu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/144775/delikatny-biszkopt-justysi.html

Śmietanę ubijamy na sztywną pianę i dodajemy do niej galaretkę agrestową. Mieszamy. Biszkopt kroimy na pół i wykładamy na niego kawałki brzoskwini. Następnie polewamy je masą śmietanową i przykrywamy drugim kawałkiem biszkopta.Drugą galaretkę rozrabiamy w szklance wody a gdy zacznie tężeć dodajemy do niej 150 ml mleka, ciągle miksując. Masę wylewamy na biszkopt na którym układamy kawałki winogrona. Ciasto odkładamy na chwilę do lodówki,

Spróbuj również

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Pyszności!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczne ciacho :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ojej,moje ulubione!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    jakie śliczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszneeee !
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajne ,takie lekkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    uwielbiam takie słodkosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    zostal jeszcze kawaleczek?
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smacznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    ależ pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    ależ pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    smaczne są takie śmietanowce

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !