Sposób przygotowania

Marchewkę gotujemy w wodzie lub gotujemy na parze do miękkości. Marchewkę kroimy w kostkę. Masło rozpuszczamy w garnku, dodajemy marchewkę oraz sól i pieprz. Marchewkę z przyprawami podgrzewamy około 5 minut, aby smaki się przegryzły.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    odrobinka cukru dodana podczas gotowania marchewki bardzo poprawia jej smak - spróbuj!
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    pyszna, polecam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    też robię ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !