Sposób przygotowania

Karkówkę kroimy drobno i wykładamy na rozgrzany na patelni tłuszcz. Opiekamy ją obustronnie a następnie podlewamy ją wodą i dusimy z przyprawami (liściem laurowym, majerankiem, solą, pieprzem, koperek suszony Vegetą). Pod koniec gotowania do sosu dodajemy drobno pokrojony świeży koperek. Gdy sos będzie gotowy, a mięso miękkie podajemy go z młodymi ziemniakami i fasolką szparagową.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    apetyczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale apetyczne danie
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychotka
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zjadłoby się pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznosc
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    bomobowa!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pycha karkóweczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !