Sposób przygotowania

Herbatniki wyłożyć na brytfannie, posmarować sokiem z pomarańczy. Wyłożyć na to masę makową. Zrobić masę serową: Ser zemleć, masło utrzeć z cukrem i cukrem wanilinowym. Dodać żółtka. Utrzeć na puszystą masę. Dodawać stopniowo ser, budyń i ubita pianę z białek. Wyłożyć na masę makową. Piec ok. 50 minut w 180 st.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Pyszne ciasto, zwłaszcza dla takich wielbicieli maku, jak ja:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam takie mieszanki maku z serem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !