Sposób przygotowania

Z pomidorów usunąć skórkę i pokroić w kostkę. Dodać do kefiru i zmiksować. Dodać posiekany koperek, bazylię, tymianek oraz koncentrat pomidorowy. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i wymieszać. Schłodzić. Podawać z groszkiem ptysiowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    chłodnik w sam raz na upały:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubię chłodniki
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na letnie obiadki super,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny na takie upalne dni jak teraz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pychotka taka zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !