Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa ogórkowa

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z jarzyn 2 l
prezecier ogórkowy 1 słoik
kasza jęczmienna 1 woreczek
ziemniaki 3 szt
śmietana 1 łyżka
pietruszka 1 natka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa ogórkowa

do wywaru z jarzyn wlać przecier ogórkowy i gotować pół godziny. nastepnie włożyć woreczek kaszy jęczmiennej i trzy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. gotować 20 minut. wlać smietanę i dodać natkę pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

koala 20.06.2012 01:07
dobra ta ogórkowa nie powiem (:
Renata16 10.05.2012 02:17
taką zupkę tobym zawsze chciała jeść:)
Juleczka20 14.10.2011 19:38
super
wiola28a 25.08.2011 18:43
pychaaa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak