Sposób przygotowania

Ogórki obrać, pokroić w plasterki, posolić. Marchewkę oskrobać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Czosnek obrać, drobno pokroić. Cebulę pokroić w kostkę, posolić. Po godzinie odcisnąć ogórki i cebulę, wymieszać z resztą warzyw. Zagotować zalewę. Włożyć sałatkę do goracej zalewy, wymieszać, przełożyć do słoików, zamknąć. Pasteryzować kilka minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !