Sposób przygotowania

Filety ułożyć w pojemniku. Zalać sokiem z cytryny , posmarować 2 łyżeczkami Gremolaty i sosem Sambal Oelek .Zostawić 30 minut w lodówce .
Wyjąć z zalewy i obetrzeć ją .Osuszyć papierowym ręcznikiem kuchennym .
Na patelni rozgrzać olej z masłem .Filety oprószyć mąką ( nadmiar strząsnąć ).Smażyć na gorącym tłuszczu z obu stron .
Podawać z ziemniakami z wody obłożone pozostałą Gremolatą .
Przepis na Gremolatę podaję osobno -,,Kombinacje z Gremolatą \"

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    wygląda świetnie
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pyszności zapodajesz.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !