Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grilowany pstrąg z sosem czosnkowo-rzodkiewkowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól do smaku
przyprawa Tzatzik Prymat 1 łyżka
śmietana 18 proc 2 łyzki
jogurt naturalny 1 szt
rzodkiewki pęczek
czosnek 2 ząbek
pstrąg 1 filet

Przepis i sposób przygotowania na: Grilowany pstrąg z sosem czosnkowo-rzodkiewkowym

Filet z pstrąga solimy i smażymy na patelni grillowej . Sos -do jogurtu dodajemy śmietanę startą na małych oczkach rzodkiewkę ,wyciśnięty czosnek oraz przyprawę tzatzik-mieszamy chłodzimy . Podajemy gorącego pstrąga polanego zimnym sosem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna43 03.05.2012 08:35
smakowałoby mi napewno
Gabriela7 18.07.2011 07:57
pycha
agnieszka137 17.07.2011 22:51
apetyczna rybka ... i ten sosik...
Iwusia 17.07.2011 22:27
wygląda pysznie
eduszo
eduszo 17.07.2011 15:43
Napewno fajne i smakowite.
pioge7 17.07.2011 12:24
pycha
Emilia22 17.07.2011 09:44
to ja poproszę kawałeczek:)
szyba 17.07.2011 09:20
smakowite
Gabriela7 17.07.2011 07:15
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak