Sposób przygotowania

Udka myjemy, osuszamy i obieramy ze skórki. Obsypujemy obficie przyprawą do grilla i natką pietruszki. Odstawiamy do lodówki na ok 30 min. Po czym pieczemy przez ok 60 min w temp 180 stopni C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    o, z natką kurczaka nie robilam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    Uwielbiam kurczaka;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    apetycznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    wygląda bardzo apetycznie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    wygląda apetycznie
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super pomysł zielonego kurczaka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    kurczak pyszny jest
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    drób to lubię z każdą przyprawą.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy pomysł na kurczaka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !