Sposób przygotowania

Śledzie myjemy i obieramy ze skóry. Posypujemy przyprawą do ryb. Ciasto przygotowujemy jak na naleśniki - jajka, mąkę i mleko łączymy i dodajemy trochę przyprawy do ryb. Śledzie obtaczamy w dość gęstym cieście i smażymy na odrobinie tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śledzie lubię w każdej postaci...
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny śledzik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    fajny przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Takiego śledzika nie jadłam,ale chętnie spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dobry sledzik fajnie zjesc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    jeszcze nie jadłam smażonego śledzia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !