Sposób przygotowania

Truskawki umyte i obrane zasypujemy cukrem i gotujemy na małym ogniu ok 15 min. Wkładamy do słoików i wekujemy.

RADA: W celu dobrego zamknięcia weków smaruje wewnątrz nakrętkę odrobiną białka i gotuje w wodzie max 15 min na małym ogniu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    takich jeszcze nie próbowałam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    w sam raz na zimę:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre... ja wtym roku tylko mroziłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ale pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę też takie zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    też takie robię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    w ten sposób jeszcze nie robiłam.Dobry pomysł - szkoda ze truskawki się skończyły, ale na przyszly rok wypróbuje ten sposób.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne truskawki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !