Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone z koperkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula
koperek
mięso mielone wieprzowe 50dag
pieprz
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z koperkiem

Mięso oczyścić i wymieszać z solą, pieprzem, koperkiem posiekanym (garść), startą na dużych oczkach cebulą,jajkiem i bułką tartą (do uzyskania odpowiedniej do zlepienia konsystencji). Formować kotleciki (\"uklepać\"), obtoczyć w bułce tartej i smażyć na złoto na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak