Sposób przygotowania

Do malaksera wlej około 1/3 szlanki oliwy.Wrzuć umyte i dokładnie osuszone listki bazyli orza obrany czosnek.Miksuj kilka minut.Dopraw solą.Otrzymany sos przełóż do wyparzonych i osuszonych słoików,szczelnie zamknij.Trzymaj w lodówce.Smak pasty możesz zmienić dodajac(tuz przed użyciem)posiekane drobno oliwki,migdały,chili czy starty parmezan.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Chyba musi fajnie smakowac.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    proste i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    proste i pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dawid12

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    hm ciekawe jak smakuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    hm ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pasty mnie interesują
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nie jadłam takiej
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    smaku sobie nie wyobrazm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super pasta!
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !