Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, usunąć komory nasienne i pokroić w paseczki. Ocet winny i brązowy cukier zagotować, a następnie odstawić z gazu, a gdy ostygnie dodać oliwę z oliwek i tak powstałą marynatą zalać pokrojone pomidory. Szparagi pokroić pod kątem w paseczki, wyrzucając stwardniałe końcówki. Szpinak, szparagi i pomidory wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem i polać oliwą z orzechów laskowych.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Uwielbiam szparagi, super sałatka.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie jadłam jeszcze szparagów wiec chyba pora wypróbowac
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    szparagów jeszcze nie próbowałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    nie umiem robic szparagów i chyba nigy mi nie wyjda smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika168

    wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ja też
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    justys0

    szparagów nigdy nie jadłam :P
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Bardzo apetyczne :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    dobre dla królika
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Szparagi są pyszne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    puellae90

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa36

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !