Sposób przygotowania

marchew i groszek odcedzić i na patelnie wyłożyć, fasolkę ugotować i też dodać do warzyw smażyć 15-20 minut na oleju kurki Miałam mrożone więc rozmroziłam i podsmażyłam na patelni dodałam kucharek na lato i śmietanę podajemy z gorącymi warzywami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    kurki zawsze moge jeść
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    W ŚMIETANIE SA BOSKIE :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    teraz kurki sa sezon w pełni
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    Bardzo mi sie podoba ten przepis rewelacyjne walory odzywcze a w dodatku grzybki mniamm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    dla mnie rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    polecam właśnie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    ale bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    Kurki smakowicie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !