Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Warzywa z patelni + kurki w śmietanie

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew sałatkowa 200 gram
groszek konserwowy 200 gram
fasolka szparagowa 150 gram
kurki 0,5 kg
smietana 18% 150 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Warzywa z patelni + kurki w śmietanie

marchew i groszek odcedzić i na patelnie wyłożyć, fasolkę ugotować i też dodać do warzyw smażyć 15-20 minut na oleju kurki Miałam mrożone więc rozmroziłam i podsmażyłam na patelni dodałam kucharek na lato i śmietanę podajemy z gorącymi warzywami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

foczka-ks 11.11.2015 21:52
Kurki smakowicie wyglądają
staropolanka5 06.10.2015 00:20
ale bym zjadła
jasiek 09.10.2012 22:02
polecam właśnie jadłem
Adamorek 01.10.2012 12:29
fajne
Małgorzata106 13.03.2012 13:59
dla mnie rewelacja
eeee 29.09.2011 21:48
Bardzo mi sie podoba ten przepis rewelacyjne walory odzywcze a w dodatku grzybki mniamm
SmakolykiJoanny 09.08.2011 08:50
teraz kurki sa sezon w pełni
Gonia555 02.08.2011 22:07
pyszne
SmakolykiJoanny 17.07.2011 13:15
W ŚMIETANIE SA BOSKIE :)
halina17 16.07.2011 21:35
smaczne
Jolanta_P-S 16.07.2011 20:06
kurki zawsze moge jeść

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak