Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SCHAB PIECZONY

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości
bulion
masło 3 łyżki
majeranek 1 łyżeczki
czosnek 3 ząbki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: SCHAB PIECZONY

Mięso natrzeć majerankiem, solą, pieprzem, przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Przełożyć na naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem, na wierzch położyć kawałki masła. Piec w nagrzanym piekarniku ok. godziny czasu. W czasie pieczenia schab podlać bulionem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 08.02.2012 22:57
super mięsko
Ibag24 24.09.2011 09:59
pycha
Ibag24 11.09.2011 21:19
pycha pycha
Ibag24 08.09.2011 22:18
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak