Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASZEROWANE PIECZARKI

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1 kg
masło 5 łyżek
serek topiony 2 opakowania
majeranek do smaku
bazylia do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
pieprz czarny do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: FASZEROWANE PIECZARKI

Od pieczarek odciąć nóżki. Cebulę posiekać, zeszklić, dodać nóżki pieczarek oraz przyprawy i zioła. Kapelusze napełniać farszem, na każdym ułożyć topiony ser. Zapiec kilka minut w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

janek64 06.05.2012 18:57
Bardzo lubię pieczarki z farszem :)
Zoso 04.02.2012 20:09
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak