Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PONCZ DO TORTÓW

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

woda 1 szklanka
rum 1 kieliszek
cukier 125 gram
starta skórka z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: PONCZ DO TORTÓW

Do wody dodać cukier oraz startą skórkę z cytryny. Odcedzić i ostudzić. Połączyć z rumem. Poncz jest super do nasączania tortów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 31.05.2012 13:26
fajny
Zoso 25.07.2011 19:38
aż bym się napił

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak