Sposób przygotowania

Cebulę ( 3sztuki) posiekać, zeszklić na oleju. Bułki namoczyć w bulionie. Mięso wymieszać z cebulą, bułką, dodać jajka i doprawić do smaku solą i pieprzem. Pozostałą cebulę oraz pieczarki podsmażyć na oleju. Pieczarkami faszerować gotowe mięso. Kotlety smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    mam nadzieję, że równie dobrze nadadzą się grzyby leśne ?:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !