Sposób przygotowania

Piersi umyć, osuszyć, pokroić w dość grube paski. Skropić sosem sojowo - grzybowym, popieprzyć, odstawić na 10 minut. W międzyczasie oczyścić pieczarki i pokroić w plasterki. Rozgrzać oliwę, każdy kawałek mięsa obtoczyć w mące i smażyć aż mięsko się ładnie przyrumieni z każdej strony. Wrzucić pokrojone pieczarki i smażyć mieszając razem z mięsem co jakiś czas mieszając. Usmażone mięso i pieczarki delikatnie dosolić do smaku. Podawać z ryżem lub pieczonymi ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    i niezle się prezentuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam dania z kurczakiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super, chętnie wyprobuję przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !