Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z sosem musztardowo-majonezowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3
Musztarda sarepska Prymat 5-6 łyżeczek
majonez 4 łyżeczki
śmietan 3 łyżeczki
sól
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z sosem musztardowo-majonezowym

Jajka ugotować na twardo. Obrać i przekroić na pół układając na talerzu. W szklance wymieszać musztardę z majonezem i śmietaną dodając do smaku sól i pieprz. Otrzymanym sosem polać jajka. Szczypiorek umyć i pokroić, posypując nim po wierzchu. Tak otrzymane jajka spożywać z kanapkami z szynką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 21.11.2011 08:29
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak