Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa hiszpańska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok pomidorowy 2 l
pierś kurczęca 400 g
pieczarki 400 g
sól do smaku
cukier do smaku
fasola czerwona z puszki 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa hiszpańska

Mięsko pokrojone w kostkę podsmażamy na patelni. Pieczarki kroimy w plasterki i również podsmażamy. Sok pomidorowy podgrzewamy i dodajemy do niego odsączoną czerwoną fasolkę, podsmażoną pierś kurczęcą i podsmażone pieczarki. Zagotowujemy i doprawiamy do smaku ziołami prowansalskimi, solą, cukrem i pieprzem. Gotujemy do miękkości kurczaczka, ok kwadransa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 15.07.2013 21:50
smaczna zupka
olkaaa 11.06.2013 07:31
fajny przepis
barbara11561 23.05.2013 19:35
lubię takie zupki
MagdaXXX 17.12.2012 08:38
super
Aleksandraa 30.09.2012 09:36
szybko i smacznie ekstra
caralajna 15.08.2012 09:20
pyszna zupa
Katarzyna59 13.07.2012 22:16
pyszna
mariel78 28.06.2012 09:14
super
Wacław 23.06.2012 18:07
smaczna
Katarzyna59 09.06.2012 16:03
pyszna
calliope 09.01.2012 08:35
pyszna ta zupka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak