Sposób przygotowania

Marchewkę obierany i kroimy w półplasterki, podobnie pietruszkę i seler. Selera wystarczy ok 1/4. Por kroimy w w plasterki. Fasolkę obrać, opłukać i pociąć na mniejsze cząstki. Warzywa gotujemy w wodzie dodając kostkę bulionową i zabielając jogurtem naturalnym. Ok 3 łyżek jogurtu wlać do kubeczka i dodać ok 2 łyżek zupy, wymieszać. Jogurt dodać gdy zupa przestanie się gotować. Na koniec gotowania można dodać posiekany koperek, ewent. posiekaną natkę pietruszki. Wedle uznania można zupę osolić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo lubię takie zupki
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !