Sposób przygotowania

1. Masło roztopić w rondelku na małym ogniu, a następnie odstawić do ostudzenia. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Jajka ubić, dodać cukier, cukier waniliowy i ubijać. Do powstałej masy dodać mąkę, a następnie ostudzone masło.
2. Ciasto wlać do wysmarowanej tłuszczem blachy. Truskawki ułożyć na placku i piec 40 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    wygląda apetycznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie takie owocowe ciacho...
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    wspaniałe ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !