Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg
śmietana 12% 2 łyżki
rzodkiewka
szczypiorek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem

Twaróg rozdrobnić i dodać śmietanę. Wymieszać, dodać sól i pieprz do smaku. Opłukać rzodkiewkę i szczypiorek, pokroić i dodać do twarogu. Wymieszać ponownie i smarować na chleb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kanu83 28.07.2011 11:45
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak