Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa z wisniówki do ciasta

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wiśniówka 1/3 szkl
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżeczki
jogurt 3 łyżki
cukier puder 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa z wisniówki do ciasta

żelatynę namoczyć w nalewce, gdy napęcznieje rozpuścić, wystudzone wymieszać z jogurtem i cukrem pudrem, posmarować ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak