Sposób przygotowania

Rozpuścić margarynę Kasia, ostudzić. Do miski wbić jajka, dodać szkl. cukru, miksować, dodać rozpuszczona Kasię, jogurt, mąkę wymieszana z proszkiem do pieczenia, cały czas miksując, przełożyć do formy wysmarowanej margaryną Kasia i wysypaną tartą bułką, po łyżce do dołka, piec 25 minut w temp. 170 stopni. Wystudzić, posmarować polewą zrobioną z 1/3 szkl. nalewki, 2 łyżek żelatyny, 3 łyżek jogurtu i 1 łyżki cukru pudru.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    lubię ciasta dla dorosłych
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Zjadłabym chociaż jedną.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !