Sposób przygotowania

Przyrządzanie:
Cebulę i czosnek obrać, pokroić i podsmażyć na maśle. Dodać pokrojone filety, doprawić solą oraz pieprzem i chwilę smażyć. Następnie dodać pokrojoną w paski paprykę, przyprawę KUCHAREK, słodką paprykę, tymianek, wino i trochę wody. Dusić na wolnym ogniu 15 min. Pod koniec duszenia dodać koncentrat pomidorowy. Podawać z ryżem ugotowanym na sypko lub białym pieczywem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Będę go dzisiaj wypróbowywać, tylko bez dodatku wina.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Dobry przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    ciekawy przepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    lubię dania z ryby
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Rybka zawsze i wszędzie
  • 3
    original
    Opublikowano

    fasola

    kocham rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    To trzeba wyprobować:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super fybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa36

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !