Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć ją na oleju. Dodać do niej pokrojone w półplasterki pieczarki i usmażyć je. Oprószyć solą i pieprzem. Wlać połowę śmietany, wymieszać. Z resztą śmietany rozmieszać mąkę, zagęścić nią sos. W razie potrzeby doprawić jeszcze solą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre do kotletów jajowych
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    bardzo dobre:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    smaczne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !