Sposób przygotowania

kasze wsypujemy na gorąca wodę ok 200ml i dusimy chwileczkę do wchłonięcia wody potem odstawiamy i czekamy aż dojdzie :) wode oczywiście solimy :)
mięsko kroimy i obtaczamy w mace smażymy na margarynie ok 90 min po tym czasie robimy sos ja zagęszczam 1 łyżka mąki i 1 łyżką smietany :)
podajemy z marchewką duszoną lub buraczkami :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Bardzo lubię wszelkie kasze - do gulaszu super dodatek
  • 17
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    o tak i o ile mniej pracy niż z ziemniakami
  • 16
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    tu akurat jest drobna ale lubię też tą grubą ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    świetny pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    wygląda pysznie i pewnie takie jest!
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada przepysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    świetnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !