Sposób przygotowania

Ugotować utartą na tarce o grubych oczkach marchewkę, ziemniaki i selera z bulionem i kostką warzywną. Do gotującego się wywaru wrzucić kalafior w różyczkach. Gotować aż zmiękkną warzywa. Doprawić solą i pieprzem. Na sam koniec zaprawić śmietaną. Posypać pokrojoną natką pietruszki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    W sama raz na obiad, zwłaszcza że w moim ogrodzie dorodne kalafiory...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczna i na czasie.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super zupa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    robie podobną, pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    z młodych warzyw to jest to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Uwielbiam takie zupki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna,lubie taka zupkę !
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    niestety na te ziemniaczki trzeba jeszcze poczekać :(
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    niestety na te ziemniaczki trzeba jeszcze poczekać :(
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna zupka:)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ahhh nie mogę się doczekać na sezon kalafiorowy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajny pomysł na wiosenny albo letni obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !