Sposób przygotowania

Podudzie nacieramy solą i przyprawą do kurczaka. Posypujemy jeszcze czosnkiem granulowanym i skrapiamy oliwą. Oliwę dokładnie rozprowadzamy pędzelkiem po całej powierzchni podudzia i odstawiamy na 1-2 godziny w chłodne miejsce. Grillujemy na kolor rumiany. Smacznego.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    my dzisiaj grillowaliśmy na działce, a ja głupia nie wziełam aparatu:(
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    oj Paweł, jak widzę te twoje mięsne przysmaki to od razu jestem głodna;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pycha mięsko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszniutkie!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Przepis wykorzystam w najbliższy weekend!! Muszę sprawdzić czy smakuje tak dobrze jak wygląda;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    wygl?da apetycznie...smakuje jeszcze lepiej (marze o lecie;p)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    extra , uwielbiam takie dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !