Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podudzie kurczaka grillowane

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka z kurczaka 4
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat
Czosnek suszony Prymat
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Podudzie kurczaka grillowane

Podudzie nacieramy solą i przyprawą do kurczaka. Posypujemy jeszcze czosnkiem granulowanym i skrapiamy oliwą. Oliwę dokładnie rozprowadzamy pędzelkiem po całej powierzchni podudzia i odstawiamy na 1-2 godziny w chłodne miejsce. Grillujemy na kolor rumiany. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 01.03.2013 21:56
extra , uwielbiam takie dania
ewaa 25.01.2012 20:26
wygl?da apetycznie...smakuje jeszcze lepiej (marze o lecie;p)
Kate131 26.07.2011 08:13
smaczne
Agnieszka_B 19.07.2011 00:17
Przepis wykorzystam w najbliższy weekend!! Muszę sprawdzić czy smakuje tak dobrze jak wygląda;)
Halusia 18.07.2011 17:40
Pyszniutkie!
agnieszka137 16.07.2011 23:54
pycha mięsko:)
MAR3STA 16.07.2011 23:27
oj Paweł, jak widzę te twoje mięsne przysmaki to od razu jestem głodna;)
Jolanta_P-S 16.07.2011 20:03
my dzisiaj grillowaliśmy na działce, a ja głupia nie wziełam aparatu:(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak