Sposób przygotowania

czosnek obrać posiekać i utrzeć z solą dodać oliwę,pieprz i zioła wszystko wymieszać,mięso umyć i pokroić na kotlety grubości ok.1,5cm każdy lekko rozbić tłuczkiem,ser i paprykę pokroić w paski i nakładać po pasku sera i papryki na każdy kotlet złożyć kotlet na połowę i spiąć wykałaczką po czym dokładnie obtoczyć w przygotowanej marynacie i odstawić najlepiej na noc w chłodne miejsce,następnego dnia upiec z każdej strony ok.20min.na rozgrzanym grillu,upieczone mięso podawać z sałatkami.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    z serem? ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Musi być super ,szkoda że zimno za oknem można by skosztować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !