Sposób przygotowania

Ugotować makaron według przepisu na opakowaniu. W drugim garnku ugotować fasolkę w osolonej wodzie.

Orzeszki pinii lekko zrumienić na suchej patelni.

Makaron odcedzić na durszlaku i przełożyć do garnka, w którym się gotował, wlać oliwę z oliwek, dodać ugotowaną fasolkę szparagową, doprawić solą i świeżo mielonym pieprzem. Delikatnie wymieszać.

Wyłożyć na talerze, posypać szczypiorkiem, uprażonymi orzeszkami i tartym portugalskim serem Serra da Vila, który ma dość zdecydowany smak, a zrobiony jest z mieszanki mleka krowiego, koziego i owczego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    ładnie wyglada i pewnie też tak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda smacznie,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    prezentuje się fantastycznie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne połączenie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda bosko, składniki też mi się podobają :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne lekkie danie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to danie dla mnie , fasolka już mi dojrzała
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Moja niestety jeszcze nie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie makaronowe,lubimy takie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    tak nie podawałam i chętnie wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !