Sposób przygotowania

1. Filety rybne umyj, osusz, oprósz z obu stron oregano, solą i pieprzem. Każdy filet ułóż na kawałku folii aluminiowej. Wierzch posmaruj serkiem topionym. Grilluj ok 45 min.
2. Szpinak opłucz, przebierz, osącz. Zagotuj rondel lekko osolonej wody, wrzuć szpinak. Gotuj 2 min. Odcedź, przelej zimną wodą, osącz. Czosnek posiekaj, włóż do rondla. Dodaj szpinak, skrop olejem, oprósz tymiankiem. Podduś, przypraw do smaku. Folię aluminiową rozchyl, ułóż szpinak na rybach. Podawaj z sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pyszna rybka:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    uwielbiam ryby pod każdą postacią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !