Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzodkiewka z papryką i orzaechami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka konserwowa 150 g
rzodkiewka 4 pęczki
orzechy włoskie 50 g
oliwa 2 łyżki
natka pietruszki
sól
pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Rzodkiewka z papryką i orzaechami

Rzodkiewkę myjemy i kroimy w plasterki , orzechy sparzyć obrać ze skórki, jeśli to możliwe posiekać i połączyć w miseczce razem z rzodkiewką , zmieloną papryką , polać oliwą posiekana natką pietruszki a całość doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak