Sposób przygotowania

Na dużej brytfannie ułożyć warstwę herbatników.
Na herbatniki kładziemy masę krówkową.
Następnie druga warstwa herbatników, na herbatniki wykładamy masę budyniową, ugotowany budyń w 0,5 litra mleka, ostudzony zmiksować z masłem, znów warstwa herbatników i ubita śmietana kremowa z śnieżkami.
Na wierzchu ciasta układamy ostatnią warstwę herbatników, polewamy roztopioną czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda znakomicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    kolejna wersja 3 bit :) ale jednak masa krówkowa nie dorównuje kajmakowi samodzielnie w domu ugotowanemu w puszce z mleka skondensowanego słodzonego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !