Sposób przygotowania

Pieczarki oczyść,umyj,jeśli są duże to pokrój.Następnie przesmaż je na maśle.dodaj przyprawy.W cienkie paseczki pokrój paprykę,podsmaż ją na patelni po pieczarkach.Pora i selera pokrój w słupki i połącz z papryką.Całość chwilę podduś.Dodaj pieczarki i groszek.Wymieszaj i duś jeszcze przez 15 minut.Dodaj kostkę rosołową .Śmietanę wymieszaj z mąką.Gdy uzyskasz jednolitą masę wlej ją do warzyw.Dopraw.Podawaj w wydrążonym chlebie,posypane świeżymi ziołami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    bardzo fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smakowite ! ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !