Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana białym serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka żółta 3
jajko 2
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana białym serem

Najpierw rozdrabniamy ser najlepiej widelcem dodając do niego jajka , posypać solą pieprzem i odstawić , papryki myjemy sparzyć ściąć czubki i wydrążyć gniazda nasienne , nadziewamy papryki twarogiem i przesmażyć na ruszcie ze wszystkich stron a gdy zdejmiemy z rusztu to delikatnie zdejmujemy skórkę a paprykę położyć czubek , który żeśmy odcięli wcześniej .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakoszek 17.02.2012 22:34
bardzo lubię paprykę ,a ten farsz jest super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak