Sposób przygotowania

Cukinię przekroić wzdłuż w cienkie plastry , dwa pomidory sparzyć i zdjąć skórkę a miąższ pokroić w drobną kostkę po czym wymieszać z posiekanym czosnkiem , posypać solą , pieprzem . Na rozgrzaną i wysmarowaną olejem płytę grillową położyć plastry cukinii , obsmażyć z obu stron , potem ściągnąć z grilla i formować w rulon. Rulony nadziewać bryndzą oraz pomidorami z czosnkiem .A podawać z ogórkami i dymką .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !