Składniki:
cielęcina | 1000 g |
bulion | 250 ml |
białe wino | 250 ml |
cebula | 1 szt |
marchewki | 4 szt |
pory | 2 szt |
pieczarki | 0.20 g |
sól | do smaku |
olej do smażenia | 0.5 szkl |
bazylia | 1 pęczek |
cielęcina | 1000 g |
bulion | 250 ml |
białe wino | 250 ml |
cebula | 1 szt |
marchewki | 4 szt |
pory | 2 szt |
pieczarki | 0.20 g |
sól | do smaku |
olej do smażenia | 0.5 szkl |
bazylia | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: